top of page
Nieuwe opzet JKM 2014

Mikel Knippenberg, september 2013

 

De voorbereidingen voor de Jan Knippenberg Memorial 2014 op 18/19 april zijn weer in volle gang. Het belangrijkste verschil met voorgaande edities is dat we gaan starten in Hoek van Holland. De Halve JKM start in Wijk aan Zee/Velsen Noord. De afstanden zijn respectievelijk 125 kilometer en 60 kilometer. We houden jullie op de hoogte!

Inschrijving JKM 2014 is begonnen

Mikel Knippenberg, oktober 2013

 

Na een aantal spannende weken is onze opzet duidelijk. We brengen de lopers zelf over het Noordzeekanaal met behulp van RIBS. Dat betekent een iets kortere route maar misschien is het concept nog wel mooier: in een keer van Zuid naar Noord over het strand van Hoek van Holland naar Den Helder... De inschrijving is vandaag gestart!

JKM 2014 op 62 inschrijvingen

Mikel Knippenberg, november 2013

 

Afgelopen week stonden we in de leukste lopen van 2014. Daar zijn we erg blij mee. Inmiddels staan we op 62 inschrijvingen. Ongeveer 28 voor de hele en 34 voor de halve JKM. De website heeft ook een facelift gekregen. Ook de Jan Knippenberg Memorial moet met zijn tijd meegaan. Over niet al te lange tijd komen de Rayonhoofden weer bij elkaar. Meer informatie volgt snel!

HOKA One One en INKnBURN sponsoren JKM2014

Mikel Knippenberg, januari 2014

 

De Vrienden van de JKM zijn erg blij dat Esther Devilee de Shirts van de JKM dit jaar wil sponsoren alsmede de startnummers. Daarnaast is het mooi dat naast Martien Baars, Henri Thunnissen, Peter Kamermans en Mikel Knippenberg nu ook Mark de Boer en Remco Schellingerhout een actieve rol krijgen tijdens de aanloop naar de JKM. Binnenkort een sneak preview van de JKM Shirts! Voor meer informatie over HOKA One One en INKnBURN zie de website www.weruntogether.nl. Voor de laatste informatie over de JKM zie Ultraned.

Rayonhoofdenoverleg in IJmuiden

Mikel Knippenberg, februari 2014

 

Afgelopen weekend kamen de rayonhoofden bij elkaar in The Admiral's Club in IJmuiden. Er werd gesproken over de bootovertocht over het Noordzeekanaal, de verzorgingsposten en natuurlijk de route. De Vrienden van de JKM hebben er veel vertrouwen in dat het een mooie 24 uur gaan worden op 18 en 19 april 2014!

De lang verwachte shirts van de JKM 2014

Mikel Knippenberg, februari 2014

 

Er is lang gediscussieerd over de shirts en het resultaat is mooi geworden! Voor de deelnemers aan de hele en halve JKM zijn er de blauwe en paarse shirts. Het vrijwilligersshirt is nog steeds te bestellen via weruntogether.nl onder vermelding van SHIRT en maat S/M/L/XL. De prijs is 14,95 zonder verzendkosten en 17,95 met verzendkosten.

Uitslagen en foto's van de JKM 2014

Mikel Knippenberg, april 2014

 

Het was een zeer bijzondere editie in 2014 met een nieuw parcours en zware omstandigheden. Voor de uitslag verwijzen we naar www.uitslagen.nl. Prachtige foto's en impressies zijn te vinden op onze facebook en twitteraccount. Daarnaast maakten Erik van Leeuwen en Bjorn Paree mooie foto's van de dag en de nacht. Cees Olsthoorn legde het wedstrijverloop mooi vast nabij Sea You. Het startpunt van de Halve JKM.

 

Voor het interview van Mikel Knippenberg met Fred Segaar op RTV NH tijdens NH Weekendspits op 18 april (17.00-18.30) is dit de link. Het persoonlijke verslag van Mikel Knippenberg staat op Keep-on-Running.nl.

 

Veel persoonlijke verslagen en analyses zijn ook te lezen op Ultraned.

JKM 2016

Mikel Knippenberg, januari 2016

 

JKM vrienden, het heeft even geduurd maar hierbij de eerste update. De teller voor de inschrijvingen voor 25/26 maart staat inmiddels op 91 inschrijvingen. Dat is geweldig! Vanuit de Vrienden van de JKM is besloten dat dit de laatste editie wordt. Nog eenmaal over het strand van Hoek van Holland naar Den Helder. Tussen Camperduin en Petten is het nu ook echt strand. Geen Hondsbossche Zeewering dit jaar. Voor actuele informatie zie de update van Henri Thunnissen en Martien Baars. Graag tot ziens op 25/26 maart 2016! Inschrijven kan via inschrijven.nl.

Uitslagen JKM 2016

Mikel Knippenberg, maart 2016

 

De Jan Knippenberg Memorial (JKM) 2016 gaat de geschiedenisboeken in als een heel bijzondere. Bijna wist een vrouw de 125 kilometer van Hoek van Holland naar Den Helder te winnen. Hierbij de volledige uitslag via uitslagen.nl. Bjorn Paree was ruim 17 uur in touw om foto's te maken. Hierbij de link naar zijn fotoreportages: 125 kilometer JKM en 60 kilometer JKM. Op diverse social media zijn al vele verhalen te lezen. Op ultraned.org staan ook diverse impressies van deelnemers. Alle deelnemers en vrijwilligers ontzettend bedankt!

Nieuws

bottom of page